Štampa velikog formata

Štampa velikog formata

 

Za ovu tehnologiju koristimo štampač EPSON SURECOLOR SC-S80610 mašinu najnovije tehnologije, izuzetno visokog kvaliteta otiska i velike brzine štampe.

Kvalitet
Apsolutni Foto kvalitet!

Sa dvostrukim štampačkim glavama najnovije generacije, štampač proizvodi izvanredan izlaz sa izvrsnim bojama i jasnoćom. Rad u tandemu s novom formulacijom sa crvenim mastilom, proizvodi širok spektar visoko preciznih boja. Poboljšanje kvaliteta različitih podloga je moguće zahvaljujući preciznom Dot kvalitetnom režimu štampača.

FOTO NA PENI
Fotografija kaširana na peni je nešto najmodernije na našem tržištu! Ulepšajte Vaš zid unikatnim posterima sa hi-Definition rezolucijom


ŠTAMPA NA PLATNU
Štampa na slikarskom-kanvas platnu. Pretvorite Vaše slike ili fotografije u prava umetnička dela. Odličan način da ulepšate i oplemenite Vaš ambijent. 

PVC CERADE
PVC cerada, sa nitnama za privezivanje. Koristi se za reklamne poruke na mestima gde je zgodno da se zategne cirada. Uglavnom za spoljnu namenu jer je otporna na vremenske prilike.

PVC FOLIJE
PVC folije, samolpljive, mat ili sjajne, providne ili neprovidne, koriste se uglavnom u reklamne svrhe, oblepljivanje reklamnih tabli, izloga, panoa, brendiranje vozila kao i za štampu nalepnica pravilnih i nepravilnih oblika.

ROLL UP
Konstrukcija sa mehanizmom za izvlačenje postera ili folije. Odličan sistem za prezentovanje, sa mogućnošću zamene postera ili folije.

BRENDIRANJE IZLOGA
Želite da brendirate nov ili da osvežite već postojeći lokal? Naš tim je tu da Vam ostvari tu želju!AUTO GRAFIKA
Auto grafika je usluga štampe kojom se komercijalna vozila brendiraju, a privatna mogu ukrasiti i stilizovati. Kompletnu uslugu od samog dizajna pa do štampe i lepljenja/montaže izvodi naš tim.